Детска градина №16 „Горски кът“ на Старозагорски бани разполага с нови съоръжения за игра от 6 декември 2023г.

Пързалка и интерактивен морски шах са дарение от сдружение „Промяна в поколението“, които правят дарение за деца в неравностойно положение в община Стара Загора за втори път, представлявано от Цветомила Демиркова.

Всяко дете получи индивидуален подарък от г-жа Демиркова и сдружение „Промяна в поколението“.

По случай откриването на площадката децата от детската градина бяха подготвили коледна програма за гостите, която включваше драматизация на Рождество Христово, танци на снежинките и феите. А за финал децата запознаха гостите ни от Америка с българския обичай Коледуване.

Изказваме своите искрени благодарности към отдел „Образование“ гр. Стара Загора, представляван от г-жа Яница Бакоева и г-жа Олга Асенова, за това че винаги са до нас и ни подкрепят в тези така важни моменти.

След цялото забавление всички заедно открихме новата площадка.

И не на последно място изказваме своята благодарност и към сдружение „Свят без граници“ като партньор на детска градина №16 „Горски кът“

Децата и педагогическият екип на детска градина №16 „Горски кът“ бяха подготвили индивидуални подаръци за всеки гост в знак на благодарност.

Цялата положителна енергия от преживяната среща и грейналите детски лица ни заредиха за предстоящите светли коледни празници.

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.